вторник, 18 ноември 2014 г.

Как и Къде да се Разкрасим с Пластична Хирургия?


  • Как да се разкрасим чрез пластична операция и колко ще ни струва това?




Днес в България има доста места в по-големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, където човек може спокойно да си направи естетична хирургия на нормални цени - http://www.yorkers.org





Кое Кара Тийнейджърите Да Прибягват До Пластична Хирургия?

Повечето от тийнейджърите, разбира се, не го правят. Но някои го правят. Интересно е, че Американското общество на пластичните хирурзи (ASPS) съобщава за разлика в причините на тийнейджърите и възрастните за направа на пластична операция:

Тийнейджърите виждат пластичната хирургия като начин да паснат и да изглеждат приемливо за приятели и връстници. Възрастните, от друга страна, често виждат пластичните операции като начин да се открояват от тълпата.




Някои хора се обръщат към пластичната хирургия за коригиране на физически недостатък или да променят част от тялото, което ги кара да се чувстват неудобно.





Например, момчета със заболяване, наречено гинекомастия (излишната тъкан на гърдите), или поради загуба на тегло може да изберат операция за редукция. Едно момиче или момче с родилно петно може да се обърне към лечение с лазер за да подобри външния си вид.




Други хора искат козметична промяна защото не са доволни от начина, по който изглеждат.
Тинейджъри, които предприемат козметични процедури като ринопластика - операция на носа, отопластика (операция на уши, които стърчат) или дермабразио (процедура, която може да помогне и изглади тежки белези от акне), понякога се чувстват по-комфортно с външния си вид след процедурата.




Най-често срещаните процедури, които тийнейджърите избират включват преоформяне на носа, ушите, лечение на белези от акне, намаляване на бюста.