четвъртък, 21 май 2015 г.

Ринопластика - Видеота Преди и След Операцията

Търсите ли информация за операцията наречена ринопластика? Вижте тук: http://www.yorkers.org/rinoplastika/ У нас, като че ли няма достатъчно неща в интернет по тази тема, но един от най-добрите начини е може би да намерите видеоклипове в Youtube.

Аз харесвам да гледам видеота, защото така пестя време и се запознавам с дадената тема много по бързо и пълноценно.


Докато търсех в Ютуб намерих няколко клипа, в които показваха резултати на момичета и жени преди и след корекцията на носовете им. Ето първото видео - Ринопластика Пловдив - Най-Добър Пластичен Хирург. Клип новер 2 - Пластична Операция на Носа Ви. Видеоклип 3 - Ринопластика Варна. Клипче 4 - Добър Пластичен Хирург по Ринопластика София.

Имайте в предвид, че различните клиники по пластична хирургия в България предлагат и различни цени. Не всички доктори са еднакво добри в операциите, затова е много важно да се въоражите с търпение, докато намерите най-правилното място за вас, където да си направите корекцията на носа.

Също така трябва да знаете, че съществуват и рискове крайния резултат да не е точно този, на който сте се надявали, което прави предварителната подготовка още по важна. Един от сайтовете, който може да ви помогне в избора ви е http://www.yorkers.org/rinoplastika/

Успех ;)