вторник, 28 април 2015 г.

Facebook Информация за Пластичната Хирургия и Цените


Пластичната хирургия доби голяма популярност по света през последните няколко години. Засилената конкуренция в бранша доведе до лек спад в цените и това позволи на все повече хора да се възползват от възможноста да си направят операция.

Цените на пластичните операции като ринопластика, уголемяване на гърдите, корекция на ушите, и други се изменят постояно. Друг важен фактор който трябва да отбележим е че цените варират доста в зависимост от това в коя държава или в кой град се извършва съответната козметична операция.

В България хирургичните намеси в отрасъла също много се увеличиха през последните години. Наблюдава се ръст в операциите особено сред жените.

Темата не е много дискотирана, но ако се поразтърсите из социалните мрежи (например Facebook ще намерите доста информация. Ето няколко такива Фейсбук страници - клиника за пластична хирургия в Пловдив, пластична хирургия в София и цени, пластична хирургия Бургас, пластичната хирургия в град Варна.


Ако се интересувате от пластичната хирургия в България, просто разгледайте предоставените данни в социалните мрежи и по форумите, както и в професионално изглеждащите интернет уебсайтове.