четвъртък, 7 май 2015 г.

Какви са Цените на Пластичните Операции на Носа Днес?

Козметичните или още така наречени естетични промени във формата на носа посредством пластична операция се нарича риноплстика. Много хора в днешно време се подлагат на тази процедура с цел да подобрят дихателните си пътища или просто за да имат по-хубави носове.

Вижте на снимката по-долу крайния резултат при операцията на носа при тази жена. Кликнете на тази снимка за повече качествена информация.

ринопластика - http://www.yorkers.org

Както виждате има голяма разлика между преди и след намесата на пластичния хирург. Промяната на формата на носа води до голяма промяна и във лицето на съответния пациент. Това от своя страна води до увеличаване на самочувствието му.

Какви са цените за ринопластика в България?

В България има вече доста клиники където можете да се подложите на тази хирургична намеса. Повечето клиники са съсредоточени в по-големите градове като: София, Варна, Пловдив, Бургас и така нататък.

Цените за корекцията на носа търпят постояни промени поради инфлацията и увеличената конкуренция в бранша на пластичната и естетична хирургия. Най-добре е да се свържите със съответния доктор и да попитате за сумата която ще ви е необходима за това разкрасяване към момента. Така ще разберете актуалната цена и ще може да си направите сметката спрямо бюджета ви.